top of page
Logo van 'Bij Koen & Marijke' in zwart en rood aquarelschrift op wit.

Er is een plek als thuis

Collage of dining experiences at 'Bij Koen en Marijke' with food and drinks
Reservations

RESERVEER UW TAFEL

Voor snelle antwoorden op uw reserveringsvragen, waaronder informatie over hoe te boeken, wijzigen of annuleren, bezoek onze veelgestelde vragen (FAQ) over reserveringen. Eenvoudig, snel en duidelijk: u vindt hier alles wat u nodig heeft voor een vlekkeloze ervaring.

Koen and Marijke, a couple, sweetly nestled in the back of a van, in a black and white wedding photo.

Bij Koen & Marijke

Er is een plek als thuis

Welkom bij Bij Koen en Marijke, voorheen In't Nieuw Museum. We hebben een nieuwe naam gekozen die echt laat zien hoe belangrijk onze gasten voor ons zijn – jullie zijn net familie voor ons! In ons gezellige, door een familie gerunde grillrestaurant in het hart van Brugge, voelt elk bezoek als thuiskomen. We zijn nog steeds dé plek voor iedereen die zin heeft in een echte, authentieke maaltijd. Kom genieten van de traditionele Belgische keuken, liefdevol bereid met lokale ingrediënten en perfect gegrild op ons houtvuur.

VIND ONZE PLAYLIST OP SPOTIFY

spcode-48W97bDeOeKAfH08BzOMkp (1).jpeg

FOOD & DRINKS

Verken onze Food-pagina en ontdek het gevarieerde en smaakvolle aanbod van Bij Koen en Marijke. Ontdek een menu rijk aan lokale ingrediënten en meesterlijk bereide gerechten die de unieke houtgestookte grilltechnieken van ons geliefde Brugse restaurant onder de aandacht brengen.

Bezoek onze "Dranken" pagina om de uitzonderlijke selectie bij Koen en Marijke te ontdekken, met een scala aan lokale en ambachtelijke bieren, unieke bierblends en innovatieve biercocktails. Ons drankmenu vult ons culinaire aanbod aan en verrijkt je eetervaring bij ons in Brugge.

DSC_6943.webp

Openingstijden:
Maandag - vrijdag: 18:00 - 23:00

Kom gezellig eten bij Bij Koen en Marijke, waar onze keuken van maandag tot en met vrijdag geopend is van 18.00 tot 23.00 uur. Om ervoor te zorgen dat u ontspannen en plezierig kunt dineren, accepteren wij reserveringen tot 22.30 uur. Dankzij deze timing kan Koen uw maaltijd zorgvuldig bereiden en heeft u voldoende tijd om van uw diner te genieten. Wij nodigen u uit om te ontspannen en te genieten van een met zorg bereide maaltijd, omringd door de warme ambiance van ons restaurant.

Voor realtime hulp kunt u onze FAQ-pagina bezoeken of het onderstaande formulier gebruiken om ons rechtstreeks een bericht te sturen. We kijken ernaar uit u te verwelkomen en samen onvergetelijke ervaringen te creëren in het hart van Brugge.

Thanks for submitting!

Heeft u vragen? Wij hebben antwoorden!

bottom of page