top of page

Drinks

Bij Koen en Marijke in Brugge zie je echt hoe Marijke's passie voor topkwaliteit schittert in haar zorgvuldig samengestelde drankmenu. Ze haalt inspiratie uit de beroemde brouwerijen van Brugge en verre wijngaarden, wat onze selectie aan Belgische bieren, heerlijke wijnen en ambachtelijke sterke dranken niet alleen perfect laat aansluiten bij onze houtgestookte gerechten, maar ook het beste van lokale vakmanschap en wereldklasse toont.

Marijke gaat verder dan alleen smaak; ze kiest ook voor ecologische duurzaamheid en ondersteunt de gemeenschap door zorgvuldig dranken te selecteren van producenten die milieuvriendelijk werken. Haar doordachte keuzes verrijken ons menu en dragen bij aan een duurzamere wereld.

Duik dieper in de wereld van bier op de levendige MissBaxelsBeers-blog van Marijke. Hier deelt ze gedetailleerde recensies en inzichten, wat het een goudmijn maakt voor liefhebbers van zowel unieke als klassieke bieren.

Onze drankenkaart houden we bewust offline vanwege regelmatige vernieuwingen, die Marijke's nieuwste ontdekkingen en onze focus op versheid reflecteren. Deze altijd veranderende selectie houdt onze vaste gasten nieuwsgierig en enthousiast om terug te komen voor nieuwe smaken.

Kom langs bij Bij Koen en Marijke in Brugge voor een eetervaring waar geweldig eten en sublieme drankjes samenkomen. Laat Marijke's zorgvuldig gekozen selecties elke maaltijd naar een hoger niveau tillen, wat elk bezoek onvergetelijk maakt. Of je nu een local bent of een bezoeker, onze deuren staan open om je te verwelkomen in een wereld vol culinair genot en drankjes om te ontdekken.

Er zijn nog geen gepubliceerde posts in deze taal
Gepubliceerde posts zullen hier worden weergegeven.
bottom of page